A globalisták azt szeretnék, hogy a katolikus egyház kiszolgálja az érdekeiket”.A katolikus egyház volt az utolsó bástya az „Új Világrend ideológiájával” szemben, mondta.

Riccardo Cascioli olasz újságíró előadása a Nemzetközi Népességszabályozási konferencián hangzott el október 19-én. International Conference on Population Control,
A globalisták azt szeretnék, hogy a katolikus egyház kiszolgálja az érdekeiket címmel, az újságíró szomorú tényeket vázol fel a vatikáni politikával kapcsolatban, legalábbis arról amit a progresszív irány képvisel.

Elsőként az egyház társadalmi tanításáról húzza le a fátylat. A globalista világelképzelést a fenntartható fejlődés fogalmát elemzi, és rámutat egy nagyon súlyos bűnre ezzel kapcsolatban! A katolikus egyház társadalmi tanításának része a népesség szabályozás is!
Hogyan lehetséges ez?
“A katolikus egyház volt az utolsó bástya az „Új Világrend ideológiájával” szemben, mondta. A technokrata elit által vezetett világkormány elképzelésével szembeszállt”. “Ezért a katolikus egyház össztüzet kapott, mondta Cascioli.

“Az Egyesült Nemzetek Szervezetének kiutasítását célzó kampányokkal próbálkoztak hosszú időn keresztül a tanítás megőrzése érdekében, de nem sikerült megakadályozni azt, hogy ez az ideológia az egyházon belüli egyesületek formájában felüsse a fejét!
Ezek a nézetek csak formálisan katolikusak, de valójában életellenes globalista ideológiák!”

A fenntartható fejlődés guruja Sachs.

Sachs a Harvardon végzett közgazdász professzor a Columbia Egyetemen és egyben ENSZ-tanácsadó is, aki a gazdasági fejlődés és a szegénység elleni küzdelem vezető szakértője. Kétszer szerepelt már a Time magazinban a 100 legbefolyásosabb emberek listáján! A népességkontroll fő ideológusa.
Tevékenységének középpontjában az abortuszt támogatása áll. Kidolgozta azt a nézőpontot, hogy az abortusz költséghatékonyabb és “alacsonyabb kockázatot” jelent, mint a gyermekek.

Sachs szerint a legalizált abortusz költséghatékony módja a “nemkívánatos gyermekek” felszámolásának, abban az esetben, amikor a fogamzásgátlás sikertelen. És 2011-ben azt mondta: “Nigériában a családonként legfeljebb három gyermek a megengedhető.”

Sachs több alkalommal is meghívást kapott a Vatikánnal való együttműködésre, ideértve a Vatikán klímaváltozással foglalkozó konferenciáját, amin előadott, valamint előadást tartott a Pápai Akadémián is több alkalommal. A tervek szerint november elején részt vesz a következő vatikáni éghajlat-változási konferencián is.

Sachs társszerzője volt az “Éghajlatváltozás és a közös jó” című végső vatikáni környezetvédelmi nyilatkozatnak is. A Pápai Tudományos Akadémia által szervezett konferenciák állandó szereplője az ökológiára és a fenntartható fejlődésre összpontosít” – mondta Cascioli.

“Valójában” – mondta Cascioli -, Jeffrey Sachs a legfontosabb ember, aki megértette a Szentszék megközelítésében a népesség, a fejlődés és a környezet kérdésében bekövetkezett átalakulást. “

Sachs szakmai életét fenntartható fejlődésnek szentelte, és ez jelenti a szegénységre adott választ!

A fenntartható fejlődés fogalmát 1972-ben az emberi környezetről szóló stockholmi konferencián vezették be, és “A fejlesztési korlátokról tanácskoztak a Római Klub egyik jelentésében is, amely idén is megjelent, figyelmeztetve a világot a ” négy halálos veszélyre, ami az emberiséget fenyegeti: a népességi robbanás, az élelmiszerhiány, az erőforrások szűkössége és az energiaválság. ”

Az 1990-es évek során terítékre került a globális környezetszennyezés és az élelmezésbiztonság is, majd az emberi jogok és a nők jogai. Az Egyesült Nemzetek Szervezete által összehívott különféle konferenciákon ezek lettek az uralkodó célok és meghatározták az elkövetkezendő 20 éves tervet. A fenntartható fejlődés a konferenciákon belül közös szál volt, és a reproduktív jogok fogalmát is bevezették.

“Érdemes megjegyezni, hogy ezek a fogalmak szélesebb körű kísérletet jelentenek az” egyetemes értékek “vagy a jobb” globális etika “előkészítéséhez,” mondta Casioli “, ezeket a célokat minden vallásnak követnie kell!

A fenntartható fejlődés további problémás aspektusai az egyház nézete szerint az elmélet negatív víziója az emberről, annak rémisztő nézeteiről és a születésszabályozás előmozdításáról.

Casioli szerint az Egyház Társadalomtudományának összefoglalója 2005-ben a Pápai Igazságügyi és Béke Tanácsa – az első olyan eset, amelyben a Szentszék összefogta valamennyi társadalmi tanítását – az az alapelv, amely az egyház hiteles ítéletének megértését jelenti a fenntartható fejlődésről .

Ennek a forrásnak a megkérdezésével azt mondta: “Rájössz, hogy egy ilyen koncepció nem talál helyet az egyház tanításában.” https://www.lifesitenews.com/…/population-control-promoters…

Míg XVI. Benedek pápa ellenállt ezeknek a törekvéseknek, Ferenc pápa megnyitotta az ajtót. A Laudato Sì enciklikában a fenntartható fejlődés fogalmát bevezette és ez egy igazi „fordulópont.” “Azt mondhatjuk – mondja -, hogy most van egy” varázslatos pillanat “. Mert először a történelemben az egyház tanítását a világ felé kinyitotta és ezt a beszédet az ENSZ képviseli. ”

Szövegközi kép 1

https://www.lifesitenews.com/news/population-control-promoters-infiltrate-vatican-italian-journalist

 

Utolsó bejegyzések

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.